HF-fagpakker

Hf-fagpakker

Hvad er en Hf-fagpakke?

En Hf-fagpakke er en er en kombination af valgfag som er sammensat for dig, som toner din hf-uddannelse i en særlig retning, og som giver dig klassekammerater med de samme uddannelsesinteresser som dig.

Du kan vælge en Hf-fagpakke, hvor to af dine valgfag er fastlagt.

En HF-fagpakke består af en række obligatoriske fag, som alle på hf skal have, og to obligatoriske valgfag som bliver særlig for dig og din klasse. Derudover bliver der i løbet af din hf-uddannelse arrangeret en række aktiviteter som sheltertur, ekskursioner og studietur som relaterer sig til den hf-linje, du har valgt.

På Holstebro Gymnasium og HF kan du vælge mellem følgende fagpakker som du kan se nedenfor.

 

 

Erhverv

Erhverv er for dig, der interesserer dig for tal, økonomi og samfundsforhold. Hvis du overvejer en karriere inden for f.eks. oplevelsesøkonomi, finanssektoren eller salg og marketing, så er denne fagpakke noget for dig.

Erhverv hf-fagpakke

Matematik (MA) Samfundsfag (SA)

Force

Force-linjen er for dig, der ønsker en uddannelse inden for forsvaret eller politiet.

Force hf-fagpakke

Samfundsfag (SA) Idræt (ID)

Pædagogik

Pædagogik er for dig, der har drømme om en uddannelse som pædagog eller lærer.

Pædagogik-linjen

Psykologi (PS)

Sundhed

Denne linje henvender sig til dig, der ønsker en uddannelse inden for de sundhedsfaglige uddannelser som fx sygepleje og fysioterapi.

Sundheds-linjen

Biologi (BI)

Kunstnerisk

Denne fagpakke henvender sig til dig, der elsker at stå på en scene, og drømmer om at få dybere indblik i musikkens forunderlige verden.

Kunstnerisk hf-fagpakke

Musik (MU) Dramatik (DR)