BLIV EN DEL AF FREMTIDENS DNA...

Drømmer du om at blive fysioterapeut, politibetjent, musiker, pædagog, finansøkonom, sygeplejerske eller noget helt andet? Så er HF sikkert noget for dig!

 

 

Som brobygningselev i HF på Holstebro Gymnasium og HF får du mulighed for opleve en skole, hvor der er fokus på fællesskab, rummelighed og faglighed, og hvor der arbejdes målrettet på at skabe et miljø, hvor alle bliver udfordret og trives uanset, hvem de er.

Som brobygningselev i HF vil du komme til at opleve, hvordan det er at gå på skolen som HF-elev. Du vil blive undervist af lærere, der har klasser i HF, og vil blive vist rundt på skolen af nuværende elever. På den måde får du et realistisk billede af dagligdagen som HF-elev.

I forbindelse med din brobygning vil du blive præsenteret for vores 5 fagpakker: Force, Sundhed, Pædagogik, Kunstnerisk og Business. Du vil også høre mere om vores mange valgfag og få information om de forskellige muligheder for praktik.

Dit brobygningsforløb er tilrettelagt således, at du på nærmeste hold kommer til at opleve skolens studiemiljø og derved få et realistisk billede af skolen, så du har en solid basis for at vælge din kommende ungdomsuddannelse.

 

Vi glæder os til at se dig på skolen!

 

 

 

 

 

 

 

Skal du i brobygning hos os? Så har vi samlet praktiske oplysninger til dig her:

Mødested første dag:  Skolens hovedindgang kl. 8.00, hvor en af vores lærere tager imod dig. Først får du en introduktion, hvor du hører om brobygningsforløbet, skolen og HF. Du møder også vores elevguider, som viser dig og dine kammerater rundt på skolen og svarer på dine spørgsmål.

Dit skema: Vi har lavet et særligt skema til dig, som du får udleveret første dag. Mens du er på besøg hos os, giver vi dig en oplevelse af hverdagen og undervisningsformerne på skolen, som vil hjælpe dig med at finde ud af, om HF er noget for dig.

Undervisningen: Kom nysgerrigt og deltag aktivt i de forskellige fag. Til undervisningen skal du medbringe papir og skriveredskaber og meget gerne din egen computer.

Mødetid: Mandag – torsdag kl. 08.00 – 13.10. Fredag kl. 08.00 – 12.30.

Hvordan kommer du til skolen: Bus 1 og 1U kører til skolen.

Kantine: Skolen har en kantine, hvor du kan købe sandwich, lune retter, salater mv., men du må naturligvis også gerne have din egen mad med.

Adresse: Døesvej 64, 7500 Holstebro.

Ansvarlig: Uddannelseschef Troels Clausen. Hvis du har spørgsmål til brobygningsforløbet, kan du kontakte Troels eller skolens administration på  TC@hogym.dk  eller  97414222.

Tidspunkt: Uge 44, 45, 46, 47 og 48.

Brobygning i HF (9./10. klasse)