Brobygning i STX (9./10. klasse)

Bliv en del af fremtidens DNA...

Drømmer du om at tage en videregående uddannelse, og ønsker du samtidig at være i stand til at begå dig i en verden, der hele tiden forandres. Så er STX noget for dig!

En STX-uddannelse åbner døre til mange forskellige videregående uddannelser – fx psykolog, læge, ingeniør, advokat, IT-konsulent, musiker, journalist og mange flere.

Som brobygningselev i STX på Holstebro Gymnasium og HF får du mulighed for opleve en skole, hvor der er fokus på fællesskab, rummelighed og faglighed, og hvor der arbejdes målrettet på at skabe et miljø, hvor alle trives og bliver udfordret uanset, hvem de er.

Som brobygningselev i STX vil du komme til at opleve, hvordan det er at gå på skolen som STX-elev. Du vil blive undervist af lærere, der har klasser i STX, og vil blive vist rundt på skolen af nuværende elever. På den måde får du et realistisk billede af dagligdagen som STX-elev.

I forbindelse med din brobygning vil du blive præsenteret for vores 13 studieretninger inden for Naturvidenskab, Sprog, Musisk-Kreativ og Samfundsvidenskab. Du vil også høre mere om vores talenttilbud, frivillige aktiviteter og de mange valgfagsmuligheder.

Dit brobygningsforløb er tilrettelagt således, at du på nærmeste hold kommer til at opleve skolens studiemiljø og derved få et realistisk billede af skolen, så du har en solid basis for at vælge din kommende ungdomsuddannelse.

 

Vi glæder os til at se dig på skolen!

 

 

 

Skal du i brobygning hos os? Så har vi samlet praktiske oplysninger til dig her:

Mødested første dag:  Skolens hovedindgang kl. 8.00, hvor en af vores lærere tager imod dig. Først får du en introduktion, hvor du hører om brobygningsforløbet, skolen og STX. Du møder også vores elevguider, som viser dig og dine kammerater rundt på skolen og svarer på dine spørgsmål.

Dit skema: Vi har lavet et særligt skema til dig, som du får udleveret første dag. Mens du er på besøg hos os, giver vi dig en oplevelse af hverdagen og undervisningsformerne på skolen, som vil hjælpe dig med at finde ud af, om STX er noget for dig.

Undervisningen: Kom nysgerrigt og deltag aktivt i de forskellige fag. Til undervisningen skal du medbringe papir og skriveredskaber og meget gerne din egen computer.

Mødetid: Mandag – torsdag kl. 08.00 – 13.10. Fredag kl. 08.00 – 12.30.

Hvordan kommer du til skolen: Bus 1 og 1U kører til skolen.

Kantine: Skolen har en kantine, hvor du kan købe sandwich, lune retter, salater mv., men du må naturligvis også gerne have din egen mad med.

Adresse: Døesvej 64, 7500 Holstebro.

Ansvarlig: Uddannelseschef Troels Clausen. Hvis du har spørgsmål til brobygningsforløbet, kan du kontakte Troels eller skolens administration på  TC@hogym.dk  eller  97414222.

Tidspunkt: Uge 44, 45, 46, 47 og 48.