Bliv en del af fremtidens DNA...

Drømmer du om at tage en videregående uddannelse, og ønsker du samtidig være i stand til at begå dig i en verden, der hele tiden forandres. Så er STX noget for dig!

En STX-uddannelse åbner døre til mange forskellige videregående uddannelser – fx psykolog, læge, ingeniør, advokat, IT-konsulent, musiker, journalist og mange flere.

Som brobygningselev i STX på Holstebro Gymnasium og HF får du mulighed for opleve en skole, hvor der er fokus på fællesskab, rummelighed og faglighed, og hvor der arbejdes målrettet på at skabe et miljø, hvor alle trives og bliver udfordret uanset hvem de er.

Som brobygningselev i STX vil du på tætteste hold komme til, at opleve, hvordan det er at gå på skolen som STX-elev. Du vil blive undervist af lærere, der har klasser i STX, og vil blive vist rundt på skolen af nuværende elever. På den måde får du et realistisk billede af dagligdagen som STX-elev.

I forbindelse med din brobygning vil du blive præsenteret for vores 11 studieretninger inden for Naturvidenskab, Sprog, Musisk-Kreativ og Samfundsvidenskab. Du vil også høre mere om vores talenttilbud, frivillige aktiviteter og de mange valgfagsmuligheder.

Dit brobygningsforløbet er tilrettelagt således, at du på nærmeste hold kommer til at opleve skolens studiemiljø og derved får et realistisk billede af det skolen, så du har en solid basis for at vælge din kommende ungdomsuddannelse.

Vi glæder os til at se dig på skolen.

Praktiske informationer:

Mødetid: Mandag-tirsdag og onsdag-fredag kl. 08.00 – 13.10. Fredag kl. 08.00 – 12.30

Kantine: Skolen har en kantine, hvor du kan købe sandwich, lune retter, salater mv. Du er også velkommen til at medbringe din egen madpakke.

Mødested: Benyt skolens hovedindgang, hvor vi tager imod dig og guider dig til velkomst v/en studievejleder, der udleverer og gennemgår dagens program.

Tidspunkt: Uge 44, 46, 47 og 48.

Adresse: Døesvej 64, 7500 Holstebro

Ansvarlig: Uddannelsesleder Troels Clausen (tc@hogym.dk) / 97414222