STX

NATURVID

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Eget purus mi, amet pharetra interdum odio a quis. Vel, ac elit venenatis nisl sed in felis, fermentum, ac. At at pretium, egestas vulputate quis arcu, consequat libero, sit. Quisque commodo sagittis lacus id auctor ullamcorper amet, aenean blandit.

HVAD ER EN STUDIERETNING?

En studieretning er en pakke af fag, du vælger samlet.

Den består i praksis af de obligatoriske fag, som alle skal have på stx, og en kombination af to-tre fag, som bliver særlig for dig og din klasse. Disse tre fag får et kernefokus i din uddannelse og kommer til at arbejde tværfagligt sammen om projekter.
På Holstebro Gymnasium og HF kan du vælge mellem 11 forskellige studieretninger. Studieretningerne er opdelt i 4 hovedområder, som det fremgår nedenfor.
Som elev får du et fællesskab og en spændende hverdag med mange andre unge. Du vil dagligt møde dygtige lærere der fagligt udfordrer dig på et højt niveau. Personligt bliver du afkrævet dine meninger og holdninger samt et bidrag til fællesskabet i undervisningen, elevrådet, på studietur, til fester eller som medvirkende i nogle af de mange øvrige frivillige aktiviteter.

“STX passer til mig, fordi man har lov at være helt sig selv og hygge sig med andre i et åbent læringsmiljø.

Gymnasiets atmosfære med sine forskellige typer af mennesker, var stedet hvor jeg bedst kunne trives.

Jeg besluttede mig for STX, da jeg fandt ud af hvor bred en uddannelse det egentlig er, og da jeg oplevede stemningen på skolen.”

JULIE, 1. B

UDDANNELSER

STX

HF

TEST 2

TEST 3

TEST 3

Skolens værdier

Fællesskab

Som elev på Holstebro Gymnasium bliver du en del af et fællesskab med plads til alle. Fællesskabet vil motivere dig til at udveksle meninger og idéer. At være en del af fællesskabet indebærer evnen til at reflektere over dit eget udgangspunkt og kræver respekt for forskellighed.

 

 

 

 

Rummelighed

Det ligger i skolens DNA, at der er et bredt persongalleri. Med den brede vifte af fag, interesser og muligheder for dig som elev, og gennem mødet med mange forskellige typer af nye kammerater og lærere, rustes du til at tilegne dig nye faglige og personlige evner i balance mellem individualisme og fællesskab.

 

 

 

 

Faglighed

Faglighed og et seriøst engagement er i højsædet på Holstebro Gymnasium og HF, og der arbejdes målrettet på at skabe et miljø, hvor alle har mulighed for at blive udfordret.

 

 

 

 

I denne video får du indblik i vores to ungdomsuddannelser STX og HF. Mød blandt andre Peter (HF) og Liv (STX), der fortæller om at være elev på Holstebro Gymnasium og HF. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os meget gerne. Vi er klar ved telefonen eller chatten, og du kan booke et online møde med en studievejleder, hvis du eller dine forældre ønsker det.

Se Film