Arrange­­menter

Arrange­menter

Holstebro Gymnasium og HF er et åbent hus med mange gæster og arrangementer i løbet af året. Her kan du følge med i hvilke arrangementer, der foregår på skolen.

ÅBEN SKOLE OG ORIENTERINGSAFTEN ER AFLYST

Under normale omstændigheder ville du i løbet af januar og februar kunne komme og opleve, når hele gymnasiet er i fuld sving.
Der ville have været undervisning i mange forskellige fag og områder på både HF og STX, og du vil have kunnet få en snak med elever, lærere eller studievejledere om, hvordan det er at gå på gymnasiet.
Men pga. myndighedernes anvisninger ift. Corona-situationen, så må vi desværre aflyse disse arrangementer.
Til gengæld kan du BOOKE DIT EGET BESØG på skolen og få en rundvisning og en snak med en lærer, studievejleder og elever. Find en tid i december, januar eller februar, der passer dig og dine forældre, og book dit helt eget besøg. Se tiderne i pop ud vinduet på forsiden af hjemmesiden.