Frivillige aktiviteter

Frivillige aktiviteter

I forlængelse af den normale skoletid er der på forskellige tidspunkter mulighed for at deltage i frivillige aktiviteter.

Som eksempler kan nævnes at der årligt sammen med andre ungdomsuddannelser i Holstebro afvikles fodboldturneringer.  Udendørs stiller skolerne med to skolehold hver, et for drenge og et for piger. Den vigtigste turnering at vinde er dog den interne klasseturnering i volleyball for Holstebro Gymnasium og HF. Desuden deltager skolen ofte med stor succes i gymnasieskolernes håndboldturnering.

Er du mere til musik og sang er der muligheder via korarrangement eller som deltager i skoleforestillingen. Desuden råder skolen over meget lækre musikfaciliteter som kan benyttes uden for skoletid.

Projekt Frivillig

 

Hvert år tilbydes skolens elever at være med i frivilligt arbejde under “Projekt Frivillig”.

Projektet hjælper dig med at finde et frivilligt arbejde. Som frivillig får du sjove oplevelser, du bliver udfordret og måske får du også nogle nye venner. Samtidig gør du en forskel for andre: For ungerne på fodboldholdet, for de gamle på plejehjemmet eller for dine klassekammerater, som vil på festival.

Når du er frivillig, lærer du en masse. Det, du lærer kan du bruge, når du skal søge en praktikplads, et fritidsjob eller søge ind på en uddannelse. Projekt Frivillig vil gøre det nemmere for dig at fortælle, hvad du har lært som frivillig. Derfor giver vi dig et frivilligbevis, når du har været frivillig i mindst 20 timer.

Læs mere om projektet her