27.02.2019

Fællesområdet på gymnasiet skal renoveres

Glasburet" er nærmest en institution blandt Holstebros stx- og hf-studenter, men såvel buret som den ene atriumgård inddrages i en gennemgribende renovering af gymnasiet. Når Holstebros Gymnasium og HF's elever går på sommerferie, tager håndværkerne fat på en spændende opgave med at forny skolens fællesområde.
De overordnede linjer i projektet er, at det gamle "glasbur" åbnes op, og den ene af de to gårdhaver overdækkes, så der kan laves ét sammenhængende spiseområde. Langs halvmuren, ud mod gangen, monteres nye siddemøbler. Der etableres nyt, kegleformet ovenlys. Loft- og gulvbelægning udskiftes. Dertil kommer nyt inventar, borde og stole. Området vil forventeligt også få bedre akustik samt blive nemmere at regulere varmen på.
Byggeprocessen forventes at vare fra juni til slutningen af 2019. Se billeder fra "Arkitekterne Årstiderne" herunder.

367680_1280_854_0_0_0_0_2
2
3
4